Van Zanten Zonwering

Van Zanten Zonwering

Zonwering die bij u past!
Van Zanten Zonwering

Van Zanten Zonwering

Zonwering die bij u past!
Van Zanten Zonwering

Van Zanten Zonwering

Zonwering die bij u past!

Select your language

Markiezen uit eigen atelier

Markiezen hebben een klassieke en sfeervolle uitstraling en zijn daardoor bijna overal toepasbaar. Zij bieden een optimale bescherming omdat ook de zijzon wordt tegen gehouden. Door het kiezen van een dessin doek creëert u een door u gewenste prachtige uitstraling. Veel bedrijven kiezen tegenwoordig voor een markies voorzien van naam en/of logo om in het straatbeeld extra op te vallen.

Van Zanten Zonwering, De zonwering specialist voor binnen en buiten zonwering, zowel voor de zakelijke als particuliere branche. Markiezen maken we in ons eigen atelier. Maar ook voor verschillende topmerken op het gebied van buitenzonwering, binnenzonwering (Luxaflex, Velux en Verosol), horren, vouwwanden en beveiliging bent u bij ons op het juiste adres.

Waarom Van Zanten Zonwering?

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende topmerken en krijgt u uitgebreid en deskundig advies opmaat. Wij staan garant voor vakkundige montage en reparaties door onze eigen technische dienst. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. En markiezen komen uit ons eigen atelier. 

Al meer dan 40 jaar een begrip in Den Haag 

Gijs van Zanten werkte als chef bij een vouwwandenfabriek die gevestigd was aan de Oranje Buitensingel in Den Haag. Toen dit bedrijf in 1978 failliet ging heeft Gijs het pand gehuurd om er een winkel in vouwwanden en zonwering in te beginnen. Van Zanten B.V. werd in 1978 opgericht door Gijs en Tiny van Zanten. Zij toverde een gedeelte van de oude fabriek om tot showroom en een ander deel tot werkplaats waar de markiezen werden bekleed en staalconstructies voor de montage werden gemaakt. Uiteindelijk ging de zonwering bij Van zanten B.V. de boventoon voeren. 

Het werd steeds drukker met grote klanten zoals ambassades, scholen en kantoren. In 1983 verhuisde het snel groeiende bedrijf naar de Weimarstraat nummer 2 waar het tot op heden nog steeds gevestigd is.

De twee zonen van Gijs en Tiny, Fred en Edward hielpen al op jonge leeftijd mee in het familiebedrijf. Toen zij oud genoeg waren kwamen Fred en Edward als monteurs in dienst. In 1999 heeft Fred het Haagse zonweringsbedrijf van zijn vader overgenomen.

Herkenbare projecten in Den Haag

Het Kurhaus, Terre des Hommes, Christelijk gymnasium Sorghvliet, Lucas Onderwijs, Haagse School Vereniging, Stichting Welzijn Scheveningen, en nog veel meer.

Van Zanten Zonwering

Weimarstraat 2
(hoek Koningin Emmakade)
2562 GW  Den Haag


070 - 346 87 51 
06 - 340 635 28
info@vanzantenzonwering.nl

Showroom openingstijden:

Maandag 10.00-17.30 uur
Dinsdag 10.00-17.30 uur
Woensdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-17.30 uur
Zaterdag 10.00-16.00 uur

 

Merken: