Select your language

Serre Plissé

De oplossing voor glazen serreplafonds. Verosol heeft de perfecte plissé waarmee iedere serre bekleed kan worden. Door middel van spandraden (om de 50cm) kan het product horizontaal of onder een hoek geplaatst worden. Er zijn vier bedieningstypen beschikbaar: gemotoriseerd, met slingerstang, met eindeloos koord, maar ook met een hendel op het sluitprofiel. Voor iedere montagesituatie is er een geschikte bedieningsvorm te bedenken.

Specials Plissé

Specials Plissé is de oplossing voor niet-haakse raamformaten zoals trapezium, driehoek- en boogconstructies. Deze worden geheel naar wens en speciaal opmaat gemaakt. 

Standaard Plissé

De standaard Verosol Plissé is elegant, strak, functioneel en in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. De standaard Plissé onderscheidt zich door de robuuste ronde profielen en een plooi van 25mm in de stof. Wellicht één van de belangrijkste eigenschappen van een plissé is zijn geringe pakkethoogte. Door zijn smalle afmetingen laat een plissé zich ook makkelijk combineren met bijvoorbeeld een gordijn. Met het slimme gepatenteerde remsysteem is de plissé gemakkelijk te bedienen. De standaard Plissé kan uitgevoerd worden met optrekkoorden, handgreep bediening, gemotoriseerd met Somfy buismotor eventueel uit te breiden met een energie vriendelijk solairsysteem.

Twin Plissé

De Twin Plissé bestaat uit twee plissé textielsoorten in één product en zorgt daardoor voor een optimale dag/nacht lichtregulatie en warmte/koudewering. Een Twin Plissé bied een totaaloplossing. U kunt dus bijvoorbeeld een ondoorzichtig doek combineren met een transparant doek. Overdag laat u het transparante doek zakken. Hierdoor wordt hinderlijk licht en warmte geweerd, evenals inkijk van buiten naar binnen, terwijl u van binnenuit wel een goed zichtcontact houdt met de buitenwereld. ’s Avonds laat u juist het ondoorzichtige doek zakken, zodat u voldoende privacy heeft. Een optie bij een Twin Plissé is handgreepbediening, zodat u geen optrekkoorden nodig heeft om het product te bedienen. 

Vario Plissé

De Vario plissé geeft flexibiliteit in zonwering, daglichtgebruik en uw privacy. U kent hem vast wel, de plissé die halverwege het raam geplaatst kan worden, maar ook de bovenkant of juist de onderkant van het raam kan bedekken. Een product dat uitermate geschikt is om hinderlijke inkijk van buiten naar binnen tegen te gaan. Door de flinterdunne metaallaag, kunt u (afhankelijk van de gekozen doeksoort) wel van binnen naar buiten kijken. Bij de Vario Plissé kan gekozen worden voor optrekkoorden, gemotoriseerd of handgreep bediening.

 

Schema warmte en lichtwering

Textielsoort Warmtewering Lichtwering
Ultra transparant 49% 62%
Transparant 56% 74%
Half transparant 59% 91%
Ondoorzichtig 71% 98%
Black-out 72% 100%
SilverScreen 76% 96%
Berekening achter blank dubbel glas

Van Zanten Zonwering

Weimarstraat 2
(hoek Koningin Emmakade)
2562 GW  Den Haag


070 - 346 87 51 
06 - 340 635 28
info@vanzantenzonwering.nl

Showroom openingstijden:

Maandag 10.00-17.30 uur
Dinsdag 10.00-17.30 uur
Woensdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-17.30 uur
Zaterdag 10.00-16.00 uur

 

Merken: